KERAMIKA MODUS

Novosti
Pregled aktualnih događanja i novosti proizvođača keramičkih pločica tvrtke Keramika Modus.

Novosti

USPJEŠAN TJEDAN HRVATSKE KERAMIKE U BOLOGNI!
Tradicija prezentacije noviteta Keramike Modus na sajmu Cersaie, ide dalje. Nedavno završen uspješan ovogodišnji nastup obilježile su nove trendovske 'Male pločice za veliki svijet'!
MALE PLOČICE, VELIKI SVIJET!
Keramika Modus predstavila je na sajmu Cersaie 2016 svoje nove kolekcije keramičkih pločica s oznakom Made in Croatia kroz slogan Male pločice, veliki svijet!
SURADNJA S ELEKTROTEHNIČKIM FAKULTETOM OSIJEK NA PROJEKTU ZA KONTROLU KVALITETE
U suradnji s Elektrotehničkim fakultetom Osijek i u sklopu projekta Computer Vision Station Prototype for Biscuit Tiles Quality Control (CVS_PROTO_CER_QC - project 609491 TETRACOM) izrađen je prototip vizualne stanice računalnog vida (computer vision station prototype) za otkrivanje grešaka na sirovim keramičkim pločicama.
NAŠE 'FILMSKE PLOČICE' ZA 63. PULU
Ovogodišnje, 63. izdanje Pulskog filmskog festivala bilo je bogatije za jedan sasvim poseban suvenir - naše keramičke pločice s prepoznatljivim žutim vizualnim identitetom festivala.
CERSAIE: PREDSTAVLJENE NOVE KOLEKCIJE PLOČICA
Keramika Modus i ove godine je bila jedini izlagač iz Hrvatske, a pažnju kupaca, kao i brojnih posjetitelja i novih potencijalnih partnera, plijenio je izložbeni prostor inspiriran prošlošću te predstavljene kolekcije keramičkih pločica... stvorene za budućnost!
POSJETILI SMO SAJAM CEVISAMA U VALENCIJI
Prekrasna Valencia bila je od 9. do 13. veljače domaćin ovogodišnjeg izdanja sajma CEVISAMA, na kojem su se predstavili brojni španjolski, ali i globalno poznati proizvođači keramike i sanitarija.
PREDSTAVLJAMO HAJDUK PLOČICE BY KERAMIKA MODUS
Udružili smo snage s HNK Hajduk u novoj i zanimljivoj suradnji. Naime, predstavljamo novi proizvod u Hajdukovoj ponudi službenih klupskih proizvoda – keramička dekor pločica Hajduk by Keramika Modus.
CERSAIE 2014 OSVOJEN NOVIM FORMATOM I ISKORAKOM U DIZAJNU
Kada se skupe svi subjektivni dojmovi, kao i objektivne povratne informacije s tržišta u vezi s ovogodišnjim nastupom na sajmu keramike i sanitarija Cersaie, koji se održao od 22. do 26. rujna u Bologni, dolazi se do zaključka kako je još jedno predstavljanje u društvu najvećih 'igrača' svjetske keramičke industrije bilo... uspješno.
XXL VELIČINA – DIMENZIJA JE SVE!
Veliko, veće, još veće... na maniju XXL veličina nije ostala imuna ni keramička industrija, koja stalno pomiče granice – u dužinu i u širinu te stavlja izazove pred keramičare, ali i arhitekte.
UGOSTILI SMO POSLOVNO IZASLANSTVO IZ REPUBLIKE KOSOVO
U utorak, 17. lipnja Virovitičko-podravsku županiju posjetilo je poslovno izaslanstvo iz Republike Kosovo.
URBANI STIL... NA INDUSTRIJSKI NAČIN!
Obložiti prostor u industrijskom stilu sve je češća želja mladih urbanih ljudi, koji svoj životni prostor uređuju prvi put.
OTVORILI SMO SALON U RIJECI!
Izaberite najljepše pločice za svoju novu kupaonicu! Izaberite hrvatske pločice za svoju novu kupaonicu!
DRVENE IGRE BEZ GRANICA... S KERAMIKOM!
A može biti i obrnuto. Keramičke igre bez granica... s drvom!
USPJEŠAN NASTUP NA SAJMU VIROEXPO 2014!
Na početku nove poslovne godine hrvatske keramičke pločice najprije su imale predstavljanje hrvatskom tržištu!
POSTAVITE SVOJE PLOČICE S KERAMIKOM MODUS!
Proširili smo asortiman na proizvode za ugradnju keramike - ModusFill FLEX masu za fugiranje i ModusFill BASIC, UNIVERSAL i FLEX ljepila za pločice.
NOVE PLOČICE INSPIRIRANE DRVOM I KAMENOM!
Predstavljamo Keramika Modus kolekcije pločica: Madielle, Sabuni, Stone i Olimpia realizirane digitalnom tehnologijom za print na keramiku.
DOBAR POSAO U BOLOGNI ZA KERAMIČKE PLOČICE IZ ORAHOVICE!
Cersaie 2013 – najveći svjetski sajam keramike, sanitarija i kupaonske opreme, koji se od 23. do 27. rujna održao u Bologni, ponovno je bio prilika za Keramiku Modus iz Orahovice , jedinog hrvatskog izlagača/proizvođača keramičkih pločica, da predstavi nove kolekcije, ugosti vjerne kupce na svom štandu, ostvari brojne nove kontakte s najrazličitijim inozemnim tržištima, kao i da zaključi poslove kojima se izvoz širi na EU tržišta, kao što je francusko, ali i na tržišta pojedinih arapskih zemalja.
KINESKO IZASLANSTVO POSJETILO KERAMIKU MODUS
U sklopu svog šestodnevnog posjeta Europi izaslanstvo Fengtai Districta – pokrajine glavnog kineskog grada Pekinga boravilo je dva dana u Virovitičko-podravskoj županiji te se upoznalo s gospodarstvom ovog kraja Hrvatske.
USPJEŠAN TJEDAN KERAMIKE MODUS NA SAJMOVIMA U MOSKVI I BEOGRADU
Kupci iz Rusije i Srbije pokazali veliki interes za hrvatskim keramičkim pločicama
HRVATSKE KERAMIČKE PLOČICE PREDSTAVLJENE U IZDANJU CERAMIC WORLD REVIEW
100. broj uglednog časopisa za svjetsku keramičku industriju donosi intervju s Željkom Radekom, predsjednikom Uprave Keramike Modus
KERAMIČKE PLOČICE - POGLED U BUDUĆNOST
Stiže „pametna keramika“ – nove generacije glazura, antibakterijski premazi, provodni slojevi za toplinsku i akustičnu izolaciju...
"ZELENE PLOČICE" - NAJBOLJI IZBOR ZA SVAKI DOM!
Keramika Modus postala ponosni nositelj oznake Green Mark
KERAMIKA MODUS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Priča o hrvatskim keramičkim pločicama i na Twitteru!
HRVATSKE KERAMIČKE PLOČICE USPJEŠNO PREDSTAVLJENE U TIRANI
Keramika Modus osvojila albansko tržište, a Rita Ora albansku publiku!
ODABIREMO NAJLJEPŠE PLOČICE ZA KUPAONICU
Kupaonica sve više postaje prava wellness oaza svakog doma.
KERAMIKA MODUS NA SAJMU CERSAIE 2012
Uspješan nastup Keramike Modus na najvećem svjetskom sajmu keramike CERSAIE 2012, koji je u Bologni održan od 25. do 29. rujna 2012.
KERAMIKA MODUS NAJUSPJEŠNIJE SREDNJE PODUZEĆE U 2012. GODINI
Ministarstvo poduzetništva i obrta Keramici Modus dodijelilo nagradu za najuspješnijeg srednjeg poduzetnika u 2012. godini
 
   

KERAMIKA MODUS